Početkom avgusta ove, 2017. Godine pušten je u rad predajnik koji emituje signal Radija Homer sa brda Luštica iznad Tivta u Boki kotorskoj. Signal radija čuje se na 107.3 megaherca i pokriva prostor opštine Herceg Novi, Tivat i Kotor. Time je okončana najnovija faza proširenja zone servisa Radija Homer.

            Prethodno su u pogon pušteni predajnici na Suđinoj glavi na brdu Tović kod Nikšića na 103.6 megaherca za Nikšić i na Veljem gradu iznad Sutomora na frekvenciji 95.4 megaherca za područje barske opštine.

Radio Homer tako u ovom trenutku svoj program emituje preko mreže FM predajnika u Podgorici, Danilovgradu, Nikšiću, Baru, Herceg Novom, Tivtu i Kotoru ali se pored toga čuje i preko interneta na adresi radiohomer.com preko striminga od 320 kilobita po sekundi.

            Radio Homer upošljava 5 osoba oštećenog vida koji su angažovani preko projekta koji finansira Zavod za zapošljavanje Crne Gore.  Pored toga tu je još nekoliko honorarnih saradnika koji rade na poslovima tonskog realizatora – producenta, radijskog voditelja i novinara.

            Radio Homer je i dalje otvoren za ideje i predloge svojih slušalaca da bi program koji njegova redakcija priprema i emituje bio što bliži njihovim potrebama i očekivanjima.